Alles op Reis
Image default
Feesten

ICOMO helpt jou met het opzetten van een tof feest in Brabant

ICOMO helpt jou met het opzetten van een tof feest in Brabant

Wil jij een fantastisch geven? Een tof feest opzetten doe je met ICOMO Partyverhuur. Of jij nou een bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardagsfeest wilt geven. ICOMO Partyverhuur kan alles leveren voor jouw feest. Van partytenten tot meubilair, voor grote en bescheiden feesten. Zij verhuren alles. Daarnaast zorgen zij voor een betrouwbare op- en afbouw van het feest. Er worden duidelijke afspraken gemaakt zodat jij nooit voor een onaangename verrassing komt te staan. Het enige dat jij hoeft te doen is: feesten.

Dit verhuurt ICOMO Partyverhuur

Een partyverhuur kan jou letterlijk alles leveren dat jij nodig hebt om een te gek feest neer te zetten. Jij hoeft alleen een datum, een tijdstip, een thema kiezen en een locatie te regelen. Daarnaast kan jij er ook voor kiezen om de complete catering uit te besteden. Zo kan jij zelf ook genieten van het feest en hoeft jij je niet bezig te houden met het verzorgen van het eten en drinken.

  • Biertaps en verschillende dranken
  • Meubilair keukenbenodigdheden en koelingen
  • Servies, glaswerk
  • Partytenten & podiums
  • Springkussens
  • Toiletwagens
  • Vloeren
  • Decoratie en aankleding

Ook voor beurzen & festivals

Niet alleen particulieren kunnen terecht bij ICOMO. Ben jij bezig met het organiseren van een festival of misschien wel een beurs? Om een goed festival te organiseren heb jij veel producten nodig. Grote feesttenten, biertaps en zelfs de aankleding van een bar kan geregeld worden. ICOMO zorgt voor de partybenodigdheden en de installatie op locatie. Organiseer jij een festival of beurs? En wil jij het volbrengen tot een daverend succes. Huur dan de service in van een

Partyverhuur uit Sint-Oedenrode.

Servies, glaswerk en bestek

Op elk feest doen de details ertoe. De details kunnen zorgen voor een goede sfeer op uw feest. Naast het huren van een complete bar, kun jij zelfs het servies, glaswerk en bestek huren. Door al deze spullen met elkaar af te stemmen zorg jij dat de sfeer er goed in zit. Ook heb jij de keuze uit veel verschillende soorten service. Of jij nou een galafeest geeft of een verjaardag. Het is verstandig om hiervoor een bedrijf te kiezen dat aansluit bij de wensen voor jouw feest. Geef jou feest uit handen en laat het regelen door Partyverhuur Weert.

https://www.partyverhuurbrabant.com/