Alles op Reis
Image default
Feesten

BBQ boot Amsterdam vrijgezellenfeest

Vrij gezellig zo’n BBQ boot vrijgezellenfeest in Amsterdam

Wilt u met uw gezelschap BBQ in Amsterdam op een boot? Dan is ons nieuwe concept BBQ Boot Amsterdam vrijgezellenfeest echt iets voor u. BBQ Boot Amsterdam vrijgezellenfeest is een concept wat speciaal geschikt is voor de lokale toerist. De toeristen van eigen land die wonen in het noorden, oosten of zuiden van ons land.

Lekker over de grachten in Amsterdam

En een dag uit willen is de BBQ Boot Amsterdam vrijgezellenfeest een zeer geschikte uitje en zeker een aanrader omdat Event op het Water dit bedacht heeft en ook nog is organiseert. We hebben in Amsterdam verschillende partyboten tot onze beschikking door heel Nederland. Alle boten zijn uniek en verschillend van elkaar. Dat maakt ons aanbod divers en uniek. De varende evenementenlocaties in Amsterdam heeft twee verschillende zalen en een groot buitendek ideaal voor in de zomer. Ideaal voor een tal van vaartochten en gelegenheden zoals, feesten, recepties, bedrijfsuitjes, huwelijken en trouwfeesten, jubilea en bedrijfspresentaties. Idealer kan het niet unieker wel!

Feesten op het water of eten in een bbq boot

Wilt u met uw gezelschap feesten op een boot in Amsterdam? Dat kan bij Event op het Water. Event op het Water maakt het mogelijk en heeft jarenlange ervaring in het organiseren van feesten en partijen op passagiersboten. Stap aan boord bij ons en maak deze unieke ervaring mee. Wij nemen voor u alle tijd om met uw feest naar eigen smaak in te richten en onmisbare indruk te creëren. Dat kan bij ons aan boord en kunnen wij u rondleiden en vertellen over alle mogelijkheden die ons schip te bieden heeft. Bijna niks is ons te gek. Wij proberen het onmogelijk mogelijk te maken. Heerlijk varen door de Amsterdamse grachten of wilt u een vrijere uitzicht op het IJ? Dan hebben wij verschillende boten, waaronder onze bbq boot, waarmee wij kunnen varen over het IJ van Amsterdam. U ziet Amsterdam hoe u Amsterdam nog nooit gezien heeft namelijk vanaf het water. Het is echt een aanrader en ervaring om nooit te vergeten.

https://eventophetwater.nl/