Alles op Reis
Image default
Feesten

Ga je mee op dit leuke schoolreisje?

Een schoolreisje is de ultieme manier om kinderen te laten ontdekken dat er meer is in het leven dan alleen maar huiswerk en sommen maken. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet weg uit de klas om zich te verkleden als een ridder of prinses? Gelukkig biedt het bedrijf Ridders Op School een oplossing voor deze problemen: namelijk een uniek schoolreisje op school.

Met een schoolreisje op school hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een buschauffeur die niet te oud is om nog te kunnen zien, of het regelen van vervoer naar een ver land. Nee, in plaats daarvan komt het avontuur gewoon naar jou toe! Een team van professionele acteurs komt naar je school toe, zodat de school zelf veel minder hoeft uit te voeren voor deze dag.

Tijdens het schoolreisje op school, krijgen kinderen de kans om zich te verplaatsen in de wereld van ridders en koningen, zonder dat ze daarvoor naar een andere tijd of plaats hoeven te reizen. Er zijn diverse activiteiten gepland tijdens het schoolreisje zoals:

  • Ridderspelen: Kinderen gaan gedurende de dag deelnemen aan verschillende uitdagende activiteiten. Denk hierbij aan zwaardvechten, boogschieten, ringsteken en uiteindelijk doen ze ook mee aan een kiddybattle met heel de school. Door de activiteiten krijgen ze een idee van hoe ridders vroeger hun tijd doorbrachten en welke vaardigheden ze nodig hadden om te overleven in de middeleeuwen.
  • Riddertoernooi: Kinderen krijgen de kans om deel te nemen aan een echt riddertoernooi, waarbij ze kunnen strijden tegen elkaar in verschillende ridderspelen. Wie weet worden ze wel de koning van de school!
  • Verkleden als ridders en prinsessen: Kinderen krijgen de gelegenheid om zich te verkleden als ridders en prinsessen, wat het bezoek nog leuker maakt en hen een echt gevoel geeft van hoe het was om in de middeleeuwen te leven. Of om gewoon een dag te zijn als Prince Charming of een prinses met een grote kroon.

Ridder Wilhelm

Een schoolreisje op school is een unieke manier om kinderen de kans te geven om nieuwe ervaringen op te doen en de wereld buiten de klas te ontdekken. Met een schoolreisje op school hoeven leerkrachten zich geen zorgen te maken over vervoer of logistieke problemen, omdat het team van professionele educatieve medewerkers naar de school komt. Hierdoor kunnen ze zich concentreren op het verrijken van de leeromgeving van de kinderen.

Tijdens het schoolreisje op school, krijgen kinderen de kans om een unieke ervaring te beleven in de wereld van ridders en kastelen. Er zijn diverse activiteiten gepland, zoals ridderspelen, kasteelrondleidingen, een riddertoernooi en de mogelijkheid om zich als ridders en prinsessen te verkleden.

Een grote voordelen van een schoolreisje op school is dat het een gecontroleerde omgeving biedt voor de kinderen en leerkrachten hoeven zich geen zorgen te maken over het vervoer naar een andere locatie. Bovendien is het gemakkelijk te integreren in de lesplanning van de school, omdat de educatieve medewerkers samenwerken met de leerkrachten om de activiteiten aan te passen aan het lesprogramma van de school.

Als je op zoek bent naar een unieke en educatieve schoolreiservaring, die ook nog eens een grote dosis plezier bevat, bekijk dan zeker de website https://riddersopschool.nl/schoolreisje/. Hier kan je alle informatie vinden en een boeking maken voor een schoolreisje waar de kinderen nog lang over zullen napraten.