Alles op Reis
Image default
Varen

Rondvaart Amsterdam met diner

Een Rondvaart Amsterdam met diner is een mooie aanvulling op je dagje uit in onze hoofdstad. Tijdens een Privétocht door de grachten laat je je verwennen met een simpele of luxe maaltijd. De kapitein vaart je door de Amsterdamse grachten en de host(ess) zorgt ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. 

Hoe werkt het?

Tijdens een Rondvaart Amsterdam van minimaal 2 uur kun je heerlijk dineren. Er zijn vele opties, die we graag met je bespreken. Misschien wil je het simpel houden? Dat is natuurlijk geen probleem. Als je echter wat meer wilt uitpakken, weten wij ook de juiste mogelijkheden aan te dragen. We werken samen met de beste restaurants van Amsterdam. Een Rondvaart Amsterdam Diner is alleen mogelijk tijdens een Privé Tour.

Barbecue

In de zomermaanden is het heerlijk om al varend te genieten van een barbecue. Vlees, vis en groenten van de beste kwaliteit worden voor je bereid, terwijl je gezellig met je gasten zit te kletsen. Natuurlijk worden er ook brood, salade en sausjes bij geserveerd. Je kunt kiezen uit de Standaard BBQ met o.a. hamburgers en saté of de Luxe BBQ met luxere vlees- en vissoorten.

Ook een vegetarische of veganistische barbecue is mogelijk. Geef dit wel tijdig door, zodat we voor een heerlijke maaltijd kunnen zorgen.

Buffet

Als je met een groep mensen bent, heb je te maken met diverse voorkeuren en smaken. Een buffet biedt dan uitkomst. Er zijn schalen met verschillende etenswaren, zodat iedereen aan zijn trekken komt. Zo maak je je Rondvaart Amsterdam een extra leuke belevenis.

Sushi

In de hedendaagse eetcultuur neemt sushi een belangrijke plek in. Vanaf 16.00 uur kun je heerlijke sushi nuttigen op de boot. Compleet met stokjes, gember, wasabi en sojasaus. Heb je altijd ruzie met de stokjes? Van ons mag je het ook op een andere manier eten, hoor. Zolang je het maar naar je zin hebt. Als jij blij bent, zijn wij het ook! 

Broodmaaltijd 

Soms heb je niet zo’n trek in al die superdeluxe dingen en wil je gewoon iets simpels. Dat kan! Tijdens een Rondvaart Amsterdam Diner word je op je wenken bediend. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor broodjes met vlees, vis of groenten met hummus. Met een paar bitterballen erbij maak je de maaltijd helemaal af. Je hoeft niet bang te zijn, dat we je een paar kleffe broodjes onder je neus schuiven. Net als het beleg, is het brood van goede kwaliteit.

Andere opties

Het kan zijn, dat je nog niks voorbij hebt zien komen wat jij lekker vindt. Dat is een van de redenen waarom we altijd persoonlijk contact onderhouden met onze gasten. Er zijn namelijk nog veel meer mogelijkheden voor een Rondvaart Amsterdam Diner. Niet alles kunnen we hier kwijt, maar samen komen we zeker tot een gerecht dat bij jou en jouw gasten past.

Drankjes 

Een Rondvaart Amsterdam Diner zonder vocht is maar een kale bedoening. Daarom hebben we verschillende drankarrangementen. Of je nou de BOB bent of een alcoholisch drankje wilt nuttigen, we hebben voor elk wat wils. Vraag naar de mogelijkheden.