Alles op Reis
Image default
Auto

De schoonheid van de CX-60

De ingetogen, maar toch zelfverzekerde styling van Mazda’s volledig nieuwe topmodel, de CX-60 Plug-in Hybrid, beschikt over de nieuwste vorm van de unieke Kodo-designfilosofie van het merk. De sterke persoonlijkheid van de CX-60 komt voort uit zijn fraaie en natuurlijke proporties, die duidelijk zijn karakter met een voorin geplaatste motor in combinatie met achterwielaandrijving weerspiegelen.

En profil gezien loopt een krachtige lichtbundel van het dak naar het achterspatbord, als een krachtige lijn die met een Japanse kalligrafiepenseel is getekend en ervoor zorgt dat de auto stevig op de grond lijkt te staan.

In combinatie met de schouderlijn die naar voren toe opent, creëert dit de subtiele beweging aan de zijkant van de auto die de omgeving op een unieke, maar toch eenvoudige manier weerspiegelt en de auto tot leven laat komen.

Om extra visuele impact te realiseren, heeft Mazda een nieuwe witte carrosseriekleur gemengd – een subtiel reflecterende lak die speciaal werd ontwikkeld om de schoonheid van de CX-60 te benadrukken met behulp van contrasterende licht- en schaduweffecten.

Populaire Mazda Modellen

Vandaag de dag heeft Mazda een aansprekende reeks modellen ontwikkeld op basis van de Kodo-designtaal. Het aanbod varieert tussen compacte en grote modellen en alles wat daartussen zit. De Mazda 2 en Mazda 3 zijn populaire compacte hatchback modellen met achterklep. Het populairste zijn de SUV-modellen met een hogere zit. Met name de CX-3, CX-30 en CX-5 verkopen goed. Bijna alle modellen zijn voordelig te rijden via Mazda Private Lease

Mazda 2

De Mazda 2 is een compact, maar zeer compleet model. De Mazda 2 is een zustermodel van de Ford Fusion en is voor de Europese markt gebouwd in de Ford-fabriek in het Spaanse Valencia. De Mazda2 is standaard zeer rijk uitgerust. 

Je kunt de auto voordelig leasen via Mazda 2 Private Lease. Je kunt natuurlijk ook kiezen om een wat ouder model te kopen.

Mazda CX 30

Ook de CX-30 is ontwikkeld op basis van de KODO-design filosofie van Mazda waarbij de kunst van het weglaten centraal staat. Het atletisch ontwerp en de vloeiende rondingen maken de CX-30 aantrekkelijk om naar te kijken.

Dankzij de Skyactiv motor rijdt de CX-30 zuinig en levert hij prima prestaties. De Skyactiv-X motor is standaard voorzien van het M Hybrid-systeem, wat de energie van het remmen opslaat in een lithium-ion batterij. Hij rijdt hierdoor zuiniger, terwijl er toch maximale prestaties worden geleverd.

Mazda CX-30 Private Lease is een voordelige manier om in een nieuwe Mazda SUV te rijden.

Mazda CX5

De Mazda CX-5 is een absolute topper, met ultiem rijgenot, grote toegankelijkheid en relatief lage onderhoudskosten. De Mazda CX 5  is een ruime SUV.

De auto wordt geproduceerd sinds 2012. Het is de eerste Mazda SUV die gebruikmaakt van de KODO- designtaal. De designtaal is eerst uitgeprobeerd op de Mazda Minagi, een conceptauto uit mei 2011.

De tweede generatie Mazda CX 5 wordt sinds 2016 geleverd. Hij wordt gebouwd in de Ujina fabriek van Hiroshima. Hij ziet er het mooiste uit in de rode “Soul Red Crystal” carrosseriekleur. Mazda CX-5 Private Lease is al jarenlang populair.

Space Star

In 1998 introduceerde Mitsubishi Motors de Mitsubishi Space Star speciaal voor de Europese markt. De Space Star is een compacte, 5-deurs MPV met 5 zitplaatsen die gebaseerd is op de Mitsubishi Carisma. In 2020 heeft de auto weer een facelift gekregen.

Iedereen die een betaalbare en zuinige stadsauto wil kopen, maakt met een Mitsubishi Space Star Private Lease Auto een goede keuze. 

‘‘Drive Together’’

In een Mazda rijd je nooit alleen: mens en machine als één. Een gevoel van eenheid dat Mazda Jinba Ittai noemt. Om dit gevoel van eenheid te bereiken moet alles perfect in balans zijn. Van de positie van de bedieningselementen tot de afstelling van het onderstel. Elk detail moet het gevoel van eenheid vergroten en bijdragen aan het ultieme rijplezier.

Jinba Ittai betekent letterlijk de eenheid tussen paard en ruiter. Het staat aan de basis van alles wat Mazda doet. Het begint vanuit de bestuurdersstoel. Het stuurwiel, de bediening van navigatie en communicatie en de pedalen zijn optimaal gepositioneerd. Dat creëert eenheid tussen jou en de auto. Om het gevoel van eenheid te creëren wordt alles ontworpen met de bestuurder als uitgangspunt.

De historie van Mazda gaat terug tot circa 1920. Toen de firma Toyo Cork Kogyo opgericht werd in Hiroshima (Japan). Het bedrijf produceerde kurk, machines, lampen, booruitrustingen en, gedurende een korte tijd, ook motorfietsen. 

Maar de oprichter Jujiro Matsuda breidde zijn activiteiten al snel uit naar de productie van auto’s en kwam in 1931 met de naam Mazda. Halverwege de jaren 30 werden gemotoriseerde driewielers en auto’s ontwikkeld en begonnen ze met de bouw van een lichte bestelwagen.

Private Lease

Mazda modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Mazda Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.