Alles op Reis
Image default
Antiek

Interessante cadeaus voor uw werknemers

Het is de gewoonte in de meeste bedrijven om de werknemers van tijd tot tijd in de bloemetjes te zetten. Met speciale gelegenheden worden er dan ook cadeaus uitgedeeld. Vaak zijn dit echter niet heel interessante of nuttige cadeaus. Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een tof en innovatief alternatief. Dit kan gaan van een fietstas met logo tot een leuke plant.

 

Een fietstas met logo

Een cadeau dat veel voordelen heeft is een fietstas met logo. Dit is ideaal om uw werknemers aan te zetten om meer met de fiets te komen of om diegene n dat dit al doen nog eens extra te belonen. Daarbij zorgt het logo ook voor extra publiciteit voor uw bedrijf, wanneer uw werknemer fietst naar het werk!

 

Planten

Een van de grote favorieten wanneer het aankomt op cadeaus is een plant. Een werkgever kan een plant geven voor op het bureau in het kantoor maar natuurlijk voor thuis kan het ook. Een middelgrote plant van hoge kwaliteit in een leuk potje is een zeer goed cadeau en het draagt nog eens bij tot de luchtkwaliteit in de ruimte in kwestie. Een ander leuk alternatief voor een plant is een kruidenkit. Hierbij kunnen uw werknemers zelf kruiden kweken in hun keuken.

 

Een spa of massage gift card

Een hardwerkende werknemer verdient het om af en toe te ontspannen. Als werkgever kunt u hier natuurlijk ook bij helpen. Dit kan door uw werknemer een spa dag aan te bieden, door gebruik te maken van een gift card. Dit is een ideaal cadea voor werknemers die zich zeer hard hebben ingezet voor een project en dus zeker nood hebben aan een pauze of een moment om te onstspannen!

 

Snack en drink boxen

Een goede fles wijn is algemeen gekend als een mooi cadeau, maar het is niet zo origineel. Gelukkig zijn er leuke alternatieven zoals een snackbox of een koffiebox die u als werkgever kunt kopen of samenstellen door verschillende high quality snacks of drankjes te . Dit wordt heel vaak geapprecieerd door werknemers!