Alles op Reis
Image default
Anders

Kom gezellig een dagje golfen bij Pitch en Putt Strandhorst

Naar een actieve en leuke dag weg voor jong en oud hoeft u vanaf nu niet verder meer te zoeken. Kom gezellig een dagje golfen bij Pitch en Putt Strandhorst. Voor zowel de beginnende golfer als de ervaren golfer zijn de banen gevarieerd en uitdagend genoeg voor een dag vermaak.

 

U heeft de keuze uit diverse goed verzorgde arrangementen

Als u ervoor kiest om een dagje golfen online vast te leggen, dan merkt u al direct dat u de keuze heeft uit diverse goed verzorgde arrangementen. Ideaal als u overweegt om binnenkort een keer langs te komen met een groep vrienden, met de familie of met collega’s. Of het nu gaat om een groep van 10 personen of 100 personen, geen groep is bij Pitch en Putt Strandhorst te groot. Naast deze locatie, zijn er banen door het hele land te vinden. Hierdoor is er ook altijd wel een baan te vinden bij u in de buurt.

 

Goed te combineren met een kopje koffie

Een dagje golfen op de locaties is erg goed te combineren met een kopje koffie, een lekkere lunch of een feestelijke barbecue. Deze voorkeur kunt u ook aangeven tijdens het samenstellen van het arrangement. Uiteraard kan het personeel u meer vertellen over alle opties die er zijn, als u een keer contact opneemt met het team.

 

Een bezoek aan Pitch en Putt Strandhorst?

Op welke dag van de week brengt u een bezoek aan Pitch en Putt Strandhorst? De openingstijden zijn terug te vinden op de website. Een volle ronde duurt ongeveer twee uur en het hele gezelschap ontvangt uitgebreide instructies over het spel. Hierdoor is het erg laagdrempelig en voor jong en oud is het spel erg leuk om te spelen.