Alles op Reis
Image default
Reizen

Goedkope treinkaartjes met korting

We reizen allemaal met de trein en kunnen niet wachten om weg te gaan. Denk aan een dagje uit, stedentrip of complete vakantie. Per trein is alles mogelijk, maar de prijs van een kaartje kan flink oplopen. Gelukkig is Goedkoop-treinkaartje.nl in het leven geroepen om reizigers te informeren over de lopende aanbiedingen, kortingsmogelijkheden en reisopties.

Zo zijn er treinkaartjes met korting verkrijgbaar voor diverse situaties, zoals tickets met groepskorting, tickets voor jongeren of arrangementen voor een gezellig dagje weg. Ook internationaal zijn er handige tips en regelmatig aanbiedingen voor een voordelige stedentrip of treinvakantie.

Goedkope treinkaartjes met korting

Groepskorting

Voor groepen (vanaf 2 personen) is een NS Groepsticket bedacht. Hiermee reis je met groepskorting in de trein, waarbij de korting toeneemt naar mate de groep groter wordt. Een reisproduct waar niet altijd iedereen aan denkt, terwijl wel (zeker in het weekend) vaak in groepsverband reizen.

Het NS Groepsticket kent een starttarief, waarna de staffelkorting het bedrag per persoon aanzienlijk verlaagt. Leden van de groep mogen op tussengelegenstations van de route instappen. De hoofdboeker dient echter wel het gehele traject aanwezig te zijn in de trein. Voorwaarden is wel dat je in de daluren reist, om de spits niet extra te belasten.

Jongeren dagkaart

Uit onderzoek bleek dat jongeren de trein te duur vonden en de auto daardoor vaker verkozen boven het Openbaar Vervoer. NS heeft daarom voor jongeren van 12 tot 18 jaar oud een Jongeren dagkaart ontwikkeld, waarmee je in de daluren en het weekend onbeperkt kan reizen door Nederland op een gekozen reisdatum.

Treinkaartjes met korting

Misschien wel het populairste reisproduct voor veel Nederlandse treinreizigers zijn de goedkope treinkaartjes met korting. Dit zijn vaak dagkaart of dagretour acties, waarbij het reisproduct met 60 tot 70% korting wordt aangeboden.

Als reiziger kan je binnen een vooraf bepaalde reisperiode een gewenste reisdag kiezen, waarna je afhankelijk van de voorwaarden kan reizen tegen gereduceerd tarief.

Goedkope treinkaartjes naar buitenland

Nederland wel gezien en Europa ontdekken? Grote steden hebben tegenwoordig geweldige treinverbindingen. Denk aan Wenen, Londen, Parijs, Berlijn, München, Hamburg, Keulen, Antwerpen en Brussel. Daarnaast zijn er nog honderden andere leuke treinbestemmingen die (zeker) met vroegboekkorting betaalbaar worden aangeboden.

Ook op reis met de internationale trein? Kijk dan snel op de website van Goedkoop-treinkaartje.nl

https://goedkoop-treinkaartje.nl