Alles op Reis
Image default
Reizen

Ga prettig op reis met een laadpas

Ben je in het bezit van een elektrische auto? En wil je graag op reis maar twijfel je over de laadmogelijkheden in het buitenland? Dan is een laadpas misschien wel wat voor jou! Met een laadpas heb je toegang tot alle laadpalen in Europa en zie je direct wat het laden kost. Zo heb je direct een overzicht van het verbruik van je auto en hoef je niet te zoeken naar de meest goedkope en beschikbare laadpaal. En download je gelijk de bijpassende app? Dan zie je in één ogenblik waar de laadpalen zich op jouw route bevinden. Zo hoed je nooit meer te zoeken naar een geschikte laadpaal. Bovendien kan je met de laadpasdirect betalen en krijg je achteraf de factuur opgestuurd. Zo zit je nooit met de administratieve zaken die je op je vakantie moet afhandelen. Geniet dus van je vakantie zonder stress en zorgen.

 Geniet van de vele voordelen van een laadpas


Het gebruik van een laadpas heeft diverse voordelen. Ten eerste is de laadpas het betaalmiddel dat je gebruikt bij laadpalen. Met de laadpas heb je toegang tot alle laadpalen in Europa, ongeacht of dit snelladers zijn of niet. Niet bij alle laadpalen kan je betalen met contant geld of een pinpas maar een laadpas wordt vrijwel overal geaccepteerd. Omdat laadpalen verschillende prijzen hanteren moet je soms lang zoeken naar de geschikte paal. Met de app die bij je laadpas hoort is dat zoeken verleden tijd. Je ziet namelijk in één oogopslag direct wat de kosten van het laden zijn lange je route. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je direct wat het laden kost. Zo zie je precies wat de kosten zijn, hoe lang het laden duurt en wat je auto de afgelopen tijd heeft gebruikt. En rij je zakelijke kilometers? Dat wordt door de laadpas direct verrekend waardoor je je niet meer druk hoeft te maken over de BTW aftrek.

 Ontspannen op reis


Ben je op vakantie of ga je binnenkort op vakantie en wil je je niet druk maken over het laden van je elektrische auto? Kies dan voor het gebruik van een laadpas. Met deze pas heb je toegang tot alle laadpalen in Europa zonder je druk te hoeven te maken over de kosten. Die zie je namelijk in een handig overzicht in de app, waardoor je nooit na de vakantie voor verrassingen komt te staan. Een vakantie is om te genieten en niet om je druk te maken. Wanneer je zakelijke kilometers rijdt wordt de BTW aftrek namelijk direct verrekend zodat je je daar op je vakantieadres niet druk over hoeft te maken. Laadt je auto waar je maar wilt en betaal met de laadpas die overal als wettig betaalmiddel wordt geaccepteerd. Snel, eenvoudig en overzichtelijk dus. De factuur geeft je een overzicht van alle kosten zodat je deze kan gebruiken voor je privé- of zakelijke boekhouding. Met het overzicht zie je direct wat de kosten zijn, wanneer je je auto hebt opgeladen en hoeveel kilometers je hebt gereden. En wil je dit overzicht real time ontvangen? Ook dat is mogelijk via de uitgebreide app die je kan downloaden.