Alles op Reis
Image default
Anders

Hoeveel bh’s neem jij mee op vakantie?

Hoeveel bh’s neem jij mee op vakantie?

 

Wanneer we op vakantie gaan, dan beginnen we vaak al ruim voor de tijd met het bepalen wat we nu allemaal mee willen hebben. Daarnaast zijn er ook een heleboel dingen die je misschien nieuw moet hebben en zijn er items die je beslist niet mee wil hebben. Omdat we natuurlijk in ons eigen land het grootste deel van het jaar geen zomerkleding kunnen dragen, ligt het dus daarom ook bij de meeste gedurende deze periode op zolder of achterin de kast. Dit is dus ook één van de redenen, waarom het belangrijk is om tijdig te kijken wat je allemaal nodig hebt. Het kan zomaar zijn, dat die ene bikini van vorig jaar je dit jaar niet meer past. Het is dus handig vooraf een checklist voor jezelf te maken, zodat jij weet wat je allemaal nog hebt. Zo is het dus ook verstandig te bepalen hoeveel bh’s je eigenlijk nodig hebt op vakantie. Wil jij weten wat het gemiddelde is, lees dan onderstaande artikel.

 

Het aantal dagen

 

Uiteraard is het aantal dagen mede bepalend of je voldoende hebt aan één beha of dat je er meer nodig hebt. Het kan namelijk heel goed zijn, dat jij voornemens bent om een eindje te gaan hardlopen tijdens je vakantie, waardoor het ook belangrijk is dat jij je sport bh high support niet vergeet. Zo zie je dat je al minimaal twee bh’s nodig hebt om de vakantie door te kunnen komen. Daar hebben we dan onze bikini nog helemaal niet bij opgesteld. Wel is het natuurlijk zo, dat de meest vrouwen meer dan één bikini meenemen, maar dat is dan weer een hele andere discussie.

 

Verschillende outfits 

 

Een ander belangrijk punt die mede bepalend is voor het aantal bh’s dat je meeneemt, is het aantal verschillende outfit. Heb je namelijk een prachtige sjieke jurk mee, met diepe v-hals, dan is het aan te raden om ook zeker een push up bh mee te nemen. Bij voorkeur een push up anita bh. Deze staan namelijk garant voor goede kwaliteit zodat je zeker weet dat je jurk prachtig om je lichaam vormt. Het grote voordeel van een push up bh is namelijk, dat je zeker weet dat je borsten goed gevormd zijn. Ze worden namelijk gelift, waardoor het volume beter tot z’n recht komt en je dus ook een natuurlijker decolleté hebt.