Alles op Reis
Image default
Radio

Deze gadgets maken jouw reis nog mooier!

Reis je vaak? Dan heb je vast wel gemerkt dat er ontzettend veel gadgets zijn die jouw reiservaring nog mooier maken. Of het nou gaat om onmisbare items of luxe reisgadgets, het blijft altijd een lastig onderwerp. Om je in ieder geval op weg te helpen geven we je in deze blog een aantal tips die ervoor zorgen dat jouw reis nog mooier wordt! Lees snel verder. 

Muziek niet alleen voor onderweg

Als wij denken aan reizen en vakantie, denken we natuurlijk aan gezelligheid. Wat is de nummer één sfeermaker? Juist. Muziek. Daarom is het ontzettend belangrijk om ook te kunnen genieten van al je favoriete nummers wanneer je op reis gaat. Houd hierbij rekening met het feit dat je niet alleen muziek gaat luisteren in het vliegtuig of onderweg, maar ook wanneer je in het hotel of hostel bent. Neem daarom altijd een radio cd speler mee, zodat je altijd en overal je favoriete nummers kunt afspelen!

Packing cubes

De Packing Cubes zijn populairder dan ooit! We zien ze steeds vaker terugkomen, maar voor wie ze nog kent: Packing Cubes zijn handige organizers waarmee je heel eenvoudig je bagage ordent. Je kunt hierbij verschillende kleuren gebruiken voor verschillende soorten kleding. Doe bijvoorbeeld al je broeken in een blauwe cube en al je ondergoed in een paarskleurige Packing Cube. Zo weet je altijd wat je waar kunt vinden en het inpakken wordt op deze manier toch nog een stuk leuker dan voorheen! 

Wereldstekker

Deze gadget wordt jammer genoeg snel over het hoofd gezien, maar is ontzettend belangrijk wanneer je naar het buitenland vertrekt. Wil je tijdens je reis voorkomen dat jouw elektronische apparaten niet kunnen opladen? Neem dan een wereldstekker mee. Dit is echt een onmisbare reis gadget die je altijd in je tas moet hebben. Door een wereldstekker mee te nemen beschik je ten alle tijde over de juiste stekkeringang. 

Opvouwbaar koffiefilter 

Heb je een goede bak koffie nodig om je dag te beginnen? Op reis is het toch altijd even afwachten wat voor koffie er verkrijgbaar is. Door een opvouwbaar koffiefilter mee te nemen heb je altijd je eigen koffie bij de hand. Met het filter zet je in een handomdraai je eigen bakje filterkoffie! Je zet het filter op een kopje, doet er wat koffie in en giet er heet water overheen. Na gebruik spoel je heel eenvoudig het filter af onder de kraan en je kan je dag beginnen! Hoe tof is dat?