Alles op Reis
Image default
Buitenshuis

Op vakantie in Noord-Holland

Op vakantie in Noord-Holland

Als u Nederland bezoekt, dan is de Nederlandse provincie Noord-Holland een must. Hier vindt u alles wat typisch Nederlands genoemd kan worden: Bloembollenvelden, kaasmarkt in Alkmaar en natuurlijk de hoofdstad Amsterdam. Maar u kunt hier ook genieten van de Noordzeekust in een van de vele leuke badplaatsen.

De Nederlandse provincie Noord-Holland is vooral bekend om zijn hoofdstad Amsterdam. Maar Noord-Holland heeft nog veel meer te bieden! De stad Haarlem heeft net als Alkmaar een lange geschiedenis. Daarnaast vindt u aan het IJsselmeer vissersdorpen als Edam of Volendam met hun eigen havens, waar veel te doen is. In het noorden van Noord-Holland liggen prachtige natuurgebieden zoals de Helderse Vallei, en in Den Helder vertrekken veerboten naar het populaire waddeneiland Texel. Noord-Holland is ook een goede keuze voor strandvakanties, bijna de hele kust bestaat uit strand.

Noord-Holland is een leuke vakantiebestemming waar veel te zien en te ontdekken valt. U vindt er onze hoofdstad Amsterdam, Volendam, de kaasmarkt in Alkmaar en vele andere beroemde plaatsen. Maar Noord-Holland is meer dan dat! Van polderlandschappen en bollenvelden tot voormalige vissersdorpen, de Noordzeekust, het IJsselmeer en nog veel meer. Boek een vakantiehuis in Noord-Holland, een bijzondere plek, en ontdek alles wat dit deel van Nederland te bieden heeft.

Wat ga je doen in Noord-Holland?

Bewonder de bollenvelden die van eind maart tot begin mei bloeien en bezoek de oud-Hollandse dorpjes. Wandel of fiets door de polderlandschappen en stop onderweg bij een kaasmakerij of maak een tochtje met een fluisterboot. Ontdek Laag Holland met Beemster en Volendam of kom tot rust in de Kop van Noord-Holland. Boek gerust een paar dagen extra, Noord-Holland heeft veel te bieden!

Kom tot rust in ons recreatiepark

Geniet van de zon en alles wat het prachtige Noord-Holland te bieden heeft in ons recreatiepark. Met leuke steden en het strand om de hoek bent u verzekerd van een stress vrije ‘retraite’. Op nog geen uur rijden van onze hoofdstad is dit prachtige vakantiepark gelegen.

https://recreatieparkdewielen.nl/