Alles op Reis
Image default
Anders

Kies voor een betrouwbare broker als je wilt gaan beleggen

Hoe zijn de DEGIRO vs eToro brokers?

Brokers die hoog staan aangeschreven en consumenten aanraden zijn DEGIRO vs eToro. Deze brokers staan beiden bekend als betrouwbaar. DEGIRO maakt gebruik van het depositiegarantiestelsel waardoor je geen geld verliest als de broker naar de afgrond gaat of financieel vlak. eToro is erg sociaal en gebruiksvriendelijk. eToro biedt de mogelijkheid om ervaringen, informatie en strategieën met andere gebruikers uit te wisselen. Dit heet ook wel CopyTrade en dat maakt eToro weer uniek. Beiden platformen zijn op hun eigen manier weer laag in kosten. eToro staat bekend om lage kosten wat transacties betreft en Degiro heeft lage lange termijnkosten bij het opnemen van grotere bedragen.

Beleggen via eToro

Volgens de eToro review staat deze als een van de beste brokers van 2021 bekend door haar handige applicaties en gebruikersgemak. Effecten waarin je kunt handelen via eToro zijn onder andere aandelen, CFD’s (Contract van koers stijgingen/dalingen van onderliggende producten waarvan men profiteert). EFT’s zijn goedkoop om in te handelen omdat daar geen commissie voor wordt berekend. Populair op het platform is CopyTrade. Gebruikers kunnen andermans slimme zetten overnemen en zo meer winst behalen.

Beleggen via DEGIRO

DEGIRO reviews zijn tevens uitstekend. Degiro is een online beleggersplatform in effecten die tevens het vrijkaartje is om toegang tot beurzen te krijgen die wereldwijd verspreid zijn. Je kunt kiezen voor een standaardprofiel of Custody profiel. het standaardprofiel zorgt er voor dat DEGIRO ook winst maakt door andere gebruikers jouw effecten te laten gebruiken. Ondanks het hogere risico ben je vrijgesteld van dividend kosten. Bij het Custody profiel beheer je compleet zelf je effecten en betaal je wel dividend kosten. Aandelen raak je niet direct kwijt bij verlies door derde partijen met een standaard account omdat het zich verspreid over meerderen.

Zoek een passend platform

Elk platform heeft zijn eigen tools, extra’s, voor en nadelen. Beide platformen genieten van legale betrouwbaarheid en garantie. Beleggen is echter niet zonder risico. Je kunt zomaar je inzet verliezen. Als leer je zelf inschatten hoe hoog te risico is dat je eventueel kunt nemen. CopyTrade en demo beleggen wat eToro aanbiedt is daarom verstandig als je beginner bent.

https://beter-beleggen.nl/