Alles op Reis
Image default
Anders

Hoe Houd Je Jezelf Bij Elkaar

Er zijn zowel goede tijden als moeilijke tijden op de weg van het leven. Soms raken we helemaal in de war van de kleine stukjes afleiding en vallen we op onze knieën als er obstakels in de weg staan. De weg naar de hemel is niet zo heerlijk als die welke in fantasieën of sprookjes wordt afgeschilderd. Het leven kan op zijn zachtst gezegd verwarrend zijn, en voor velen zeer gecompliceerd. Het is voor ons allemaal mogelijk en gebruikelijk om moeilijke tijden door te maken, uitdagingen aan te gaan en over hobbelige wegen te rijden. Wanneer dat gebeurt, slaat de stress ons hard toe en doodt ons mentaal van binnenuit. Omdat we ons moe, neerslachtig en somber voelen, tasten deze emoties ons lichamelijk welzijn aan en leiden ze tot ziekten.

Onbewust van het gebrek aan innerlijke kalmte

Onbewust van het gebrek aan innerlijke kalmte, lijken we het moeilijk te vinden onszelf bij elkaar te houden. Innerlijke kalmte is van cruciaal belang voor waar geluk en tevredenheid. Daarom is het belangrijk om je geest onbezet te houden. De beste manier om dat voor elkaar te krijgen is te stoppen met overpeinzen over kleine zaken en proberen negatieve gedachten zoveel mogelijk uit te bannen. Het is ook het beste om je gedachten luchtig te houden en meer naar de positieve, heldere kant te kijken. Aangezien stemmingswisselingen, buitensporig ego en emotionele inzinkingen het vuur aan de schenen leggen, is het het beste om alles eenvoudig te houden.

Als er complicaties zijn

Als er complicaties zijn, haal dan diep adem en los de problemen één voor één langzaam op. Net als het gebruik van opsommingstekens om onderwerpen te scheiden in kleinere subonderwerpen, doe hetzelfde met de zaken van het leven. Wanneer je zin hebt om te ontploffen of in tranen uit te barsten van uiteenlopende emoties zoals verwarring, woede en frustratie, denk er dan aan om alles eenvoudig te houden en de probleemveroorzakende punten zoveel mogelijk te elimineren.

Stress-verlichtende ademhalingsoefeningen

Ademhalen is over het algemeen een onwillekeurige activiteit die het lichaam automatisch doet om ons in leven te houden, wat waarschijnlijk de reden is waarom velen nog steeds niet snappen waarom ademhalen een verschil kan maken in het beheersen van emoties. Het aanleren, oefenen en beheersen van je ademhaling kan je geest bezig houden met de handeling van het ademen zelf, waardoor je minder snel afgeleid wordt door onaangename, negatieve gedachten zoals die van stress. Het beheersen van je ademhalingshouding zal ook helpen bij een betere houding en houding. Slechts vijftien tot dertig minuten van het corrigeren van uw ademhalingshouding zal helpen uw gedachten te verbeteren en helder te maken, omdat de hersenen zich voornamelijk concentreren op de ademhaling. Diep ademhalen zonder uw borstkas te bewegen, inademen terwijl de maag zich van het lichaam verwijdert en uitademen wanneer de maag zich naar het lichaam beweegt, houdt uw drukke geesten bezig en verbetert tegelijkertijd uw ademhalingshouding in zijn geheel.

Stop met tegen jezelf te zeggen dat je moet stoppen met denken

Als je ooit tegen jezelf zegt dat je moet stoppen met nadenken over een zaak of er gek van wordt, weet dan dat hoe meer je erover zult ‘nadenken’ en ‘gek worden’, steeds weer als een herhalende mix-tape. Als je niet over een zaak wilt nadenken en er gewoon op wacht, kun je die het beste gewoon negeren en jezelf met andere dingen bezighouden, zoals bijvoorbeeld eens te kijken op ticketforsale.nl. Pak een kaartje voor de bioscoop, luister naar Eminem, of bel een vriend bij je thuis. Zolang je jezelf vrolijk en blij houdt, zullen de ongewenste gedachten geleidelijk verdwijnen, al kost het je misschien wat tijd. Als je je bijvoorbeeld zorgen maakt over je acne-uitbraken, zul je geneigd zijn er meer op te letten. Misschien zag je er gisteren een paar en zie je er vandaag veel meer, omdat het lichaam zich alleen richt op de productie van acne. Dit zorgt er niet alleen voor dat het lichaam de olieproductie en de mogelijkheden tot acnevorming in gang zet, het leidt ook tot een ongezonde gemoedstoestand en een gebrek aan eigenwaarde.

 

https://ticketforsale.nl/