Alles op Reis
Image default
Anders

Een koffer die het beste bij je past

Een koffer is meestal gemaakt van stof of leer en kan klein of groot zijn. Sommige koffers hebben wielen en een handvat om ze gemakkelijker mee te nemen op reis. Koffers zijn uitstekende vormen van bagage. Een bagagelabel is aan de bagage bevestigd om de persoon die eventueel verloren bagage vindt te helpen deze aan de eigenaar terug te geven. Je kunt overwegen om een ​​bagagelabel aan de koffers van je kinderen te bevestigen als je van plan bent om met koffers te reizen. Zorg ervoor dat hun naam en adres op de tag staan. Je moet ook alle belangrijke informatie, zoals telefoonnummers of telefoonnummers, vermelden. Vergeet geen extra bagagelabel voor als er een zoekraakt tijdens het reizen.

Kinderbagage

De hoogte van de kinderkoffer moet minder dan 95 cm zijn als je kind 1 tot 3 jaar oud is. De koffer voor kinderen van 4 tot 7 jaar moet tot 30 kg kunnen bevaten en wielen hebben. De perfecte maat voor deze leeftijdsgroep is 75cm bij 60cm en met een hoogte van 25cm. Kinderen tussen 8 en 12 jaar hebben een koffer nodig van meer dan 135 cm hoog. De kinder koffer moet gemakkelijk te gebruiken zijn, en ze moeten er op kunnen zitten. Door de gewichtslimiet van 30 kg kun je gemakkelijk kleding inpakken voor meerdere dagen vakantie of dagtochten met je kind. De koffers voor kinderen zijn in onze winkel verkrijgbaar met verschillende cartoon designs. Koop nu om de beste koffer voor je reizen te bemachtigen.

Bewaar je koffers veilig

Je kunt je kind niet naar een hotel brengen en daar laten verblijven zonder de basisprincipes van het inpakken van hun koffer te kennen. Een uitstekende manier om te beginnen is door ze hun kleren te laten inpakken. Ze zullen leren hoe belangrijk het is dat ze georganiseerd en netjes zijn bij het inpakken. Neem een ​​kleine tas mee om het je gemakkelijker te maken als je met meerdere kinderen reist. Probeer alles veilig in plastic zakken te verpakken om ervoor te zorgen dat de bagage van je kinderen veilig is.