Alles op Reis
Image default
Varen

Sloepen voor verhuur aan de Vecht voor de natuurliefhebber

Bent u een echte fan van varen? Kunt u geen genoeg krijgen van het water en houdt u van de watersport? Dan is het een goed idee om u eens te verdiepen in een dagje varen op de Loosdrechtse Plassen. Dit is een van de mooiste watersportgebieden in Nederland, waar u heerlijke dagjes uit beleeft. Dit gebied in Midden-Nederland beschikt daarnaast over prachtige flora en fauna, die u perfect vanaf het water kunt bekijken. Een bedrijf waar u terecht kunt voor de verhuur van sloepen is De Eerste Aanleg, gelegen in Breukelen aan rivier de Vecht. Hier huurt u diverse soorten boten voor een dag eindeloos vermaak met uw vrienden, familie of collega’s.

Genieten in de jachthaven

Bij De Eerste Aanleg kunt u terecht voor de verhuur van diverse sloepen en boten om de Loosdrechtse Plassen vanuit rivier de Vecht te ontdekken. Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap huurt u er motorboten, roeiboten, kano’s en grote of kleine sloepen. Of u nu wilt gaan vissen of simpelweg wilt ontspannen op het water: bij deze specialist vindt u het juiste vaartuig. Daarnaast is het mogelijk om een dagprogramma te laten verzorgen met bijvoorbeeld een hapje en drankje voorafgaand of na afloop van uw dagje varen. Informeer naar de mogelijkheden bij deze specialist en stel uw ideale dagje varen samen!

Maak kennis met deze expert in botenverhuur

Wilt u een dagje varen plannen met uw vrienden, familie of collega’s? Neem dan contact op met dit bedrijf in Breukelen voor de verhuur van boten en sloepen aan rivier de Vecht en informeer naar de mogelijkheden bij een van de specialisten. U geeft door hoe groot uw gezelschap is, wat uw vaarervaring is en wat uw activiteit inhoudt. Zo kunnen zij u adviseren over het huren van een geschikte boot. Het bedrijf is zowel telefonisch te bereiken als via de website. Plan snel uw dagje uit!

https://eersteaanleg.nl/