Alles op Reis
Image default
Reizen

Wat neem je allemaal mee naar het strand?

Als het lekker weer ios en je houd van het strand dan ben je vast van plan om eens een keer lekker met je gezin of met vrienden naar het strand te gaan. Lekker uitwaaien en lekker zwemmen en genieten van het strand en de zon. In dit artikel geven we een aantal tips van producten die handig zijn om mee te nemen naar het strand.

Zonnebrandcreme

Als je naar het strand gaat en het is zomer dan kan de zon erg fel zijn. Doordat de zonkracht sterk is moet je goed uitkijken met je huid en deze goed insmeren met zonnebrandcreme. Je hebt verschillende soorten en de SPF factor hierin is erg belangrijk. Hoe hoger de factor is hoe meer deze beschermt tegen de felle zon. Voor kinderen heb je speciale zonnebrandcreme.

Strandtas

Om je spullen in te bewaren is het meenememen van een strandtas erg handig. Hier kun je je handdoek, zonnebrandcreme, bluetooth speaker, drinken en wat lekkers prima in bewaren.

Koelbox

Wil je je drankjes lekker koel houden? Dan is een goede koelbox aan te raden. Je kunt voor een simpele koelbox voor een dagje weg gaan, maar je kunt ook voor een koelkast met een 12v aansluiting gaan die je tijdens de reis in de auto kunt aansluiten op de sigaretten aansteker zodat je drankjes lekker koud zijn op het strand.

Speelgoed of spelletjes

Voor de kinderen is het leuk wat speelgoed mee te nemen zoals een bal, emmer of een schepje. Voor de wat grotere kinderen kun je ook een bodyboard meenemen. Erg leuk en de kids kunnen zich prima vermaken.

Andere handige dingen

Vergeet verder je zwemkleding, handdoeken, zonnebril en eventueel je strandtentje niet om mee te nemen. Daarnaast is het natuurlijk goed om een goed humeur mee te nemen en er lekker een gezellige dag van kunt maken en heerlijk kunt genieten van een dagje zee!