Alles op Reis
Image default
Reizen

Vakantie Zuid-Spanje

Vakantie Zuid-Spanje boeken

Wil je er even helemaal tussenuit en veel zien van het zuiden van Spanje? Dan is een rondreis door Andalusië een goede optie. Het zuiden van Spanje heeft namelijk ontzettend veel te bieden. Andalusië is twee keer zo groot als Nederland en er liggen mooie steden en prachtige dorpen in dit gedeelte van Spanje.

Veel mensen kennen Andalusië alleen van een vakantie Torremolinos en dit is natuurlijk ook heerlijk, maar je kunt nog veel meer gaan ontdekken in dit gedeelte van het prachtige Spanje. 

Rondreizen door het zuiden van Spanje

Als je veel wilt zien van Andalusië dan is het boeken van een rondreis verstandig. Je kunt een individuele rondreis boeken, maar je kunt er ook voor kiezen om een geheel verzorgde reis te gaan maken. Bepaal vooraf welk gedeelte van Andalusië je echt wilt gaan zien omdat je het niet allemaal in 1 vakantie kunt gaan bezoeken.

Wil je een bezoek brengen aan 1 van de mooie steden zoals Málaga, Sevilla, Granada, Ronda of Córdoba? Of ga je liever naar de witte dorpjes zoals Frigiliana of Mijas? Wat je keuze ook is, ga goed voorbereid op vakantie. 

Als je het liefst alles op eigen gelegenheid bezoekt dan is een fly drive Andalusië waarbij je huurauto voor je klaar staat op de luchthaven en je accommodaties gereserveerd zijn de beste optie. 

Doordat Andalusië zoveel moois te bieden heeft, is het ook verstandig om vooraf te bepalen hoe lang je wilt rondreizen. Ga je 8, 15 of 21 dagen rondreizen? Aan de hand hiervan kan je bepalen wat je allemaal kunt gaan zien. Hoe langer je gaat hoe meer ruimte je hebt om tijd in te ruimen voor de prachtige bezienswaardigheden die je overal zult aantreffen. 

Bovendien kan je dan ook nog eens een dagje lekker op het strand aan de Costa del Sol liggen in bijvoorbeeld, Estepona, Benalmádena, Marbella of Fuengirola. Dit zijn overigens ook leuke plaatsen om te bezoeken en ze hebben allen mooie stranden. Een vakantie Marbella is ook daarom een populaire vakantiebestemming.

https://www.rondreisandalusie.nl/