Alles op Reis
Image default
Reizen

Vakantie dicht bij huis

Vakantie dicht bij huis 

Vind jij het lastig om ver weg te gaan, houd jij niet van een verre reis? Het maakt niet uit wat de reden is, maar je kunt ook zeker genieten van een vakantie dicht bij huis. Je vrienden en familie kunnen zelfs nog een dagje langs komen. Voor iedereen een uitstapje. Als het weer mee zit, kan je prachtig genieten van een vakantie in Nederland, België of Duitsland. Je hoeft niet zoveel kilometers te rijden en je kunt al genieten van een prachtige bestemming. Ontdek verschillende bestemmingen voor jouw vakantie. Lees snel verder en wie weet krijg jij inspiratie voor een prachtige vakantie dicht bij huis. 

 

Ontdek De Moezel (Duitsland)

De Moezel is een prachtig Duits dorpje. In het dorpje tref je schitterende rivieren en een romantische vallei. Op het romantische vallei kunnen prachtige foto’s worden gemaakt. Door middel van foto’s leg je de prachtige momenten op vakantie vast. Na afloop van de vakantie kan je nagenieten van de heerlijke foto’s. Vanaf Utrecht is De Moezel ongeveer 350 kilometer. Binnen slechts 3 uur rijden vanuit Nederland, kom jij aan bij de prachtige Moezel. Voor onze wijnliefhebbers is De Moezel fantastisch. Het is één van de bekendste wijnregio’s van Duitsland. Het is een heerlijk gebied om te fietsen of wandelen; afhankelijk van jouw voorkeur. Daarnaast mag een boottocht op De Moezel natuurlijk ook niet ontbreken. Een overnachting kan plaatsen vinden in één van de vele vakantieparken in Duitsland.

 

Kom naar Brugge (België) 

Brugge is een enorm populaire bestemming in België. Het is een geliefde stad wereldwijd. Dit komt door de sprookjesachtige uitstraling van de stad. In de binnenstad van Brugge zie je overal waar je kijkt een aaneenschakeling van allerlei oude huisjes. De oude huisjes zijn een deel van de historie van Brugge. Daarnaast zit Brugge ook vol met romantische plekjes voor schitterende foto’s tijdens de vakantie. Maak een rondvaart over het water in Brugge en ontdek alle mooie delen. Ben jij al bekend met de beroemde Brugse Zot? Bezoek dan zeker de plaatselijke brouwerij De Halve Maan. Hier wordt namelijk de Brugse Zot gebrouwen. Een dagje actief zijn op vakantie kan geen kwaad. Beklim de zware Belfort Toren, want na afloop word je beloond met een prachtig uitzicht over de stad. Als je helemaal op bent na een zware beklimming, dan heb je een goed excuus om tussendoor even tot rust te komen. Onder het genot van een Vlaams frietje laat jij weer helemaal op om jouw vakantie voort te zetten. 

 

Maak kennis met de Bollenstreken (Nederland)

Er zijn maar weinig plekken in Nederland die internationaal bekend zijn. De roze tulpenvelden van de Bollenstreken zijn daarentegen enorm populair. Ieder jaar komen opnieuw duizenden toeristen kijken naar de prachtige Bollenstreken in Nederland. Geniet van het zonnetje aan de prachtige brede zandstranden. Daarnaast kan je wandelen en fietsen door de polder. Bezoek een traditionele boerderij en proef de sfeer. Dat allemaal in de Randstad van Nederland. 

 

https://www.bungalowspecials.nl/