Alles op Reis
Image default
Reizen

De beste landen om op vakantie te gaan

Er zijn talloze prachtige landen over de hele wereld die perfect zijn voor een fantastische vakantie. Of je nu opzoek bent naar prachtige stranden, adembenemende landschappen, rijke culturele ervaringen of culinaire avonturen. Er is voor elk wat wils. Hier zijn enkele van de beste landen om op vakantie te gaan.

Italië

Met een rijke geschiedenis, cultuur en culinaire tradities is Italië een fantastisch land om op vakantie te gaan. Italië heeft talloze prachtige steden zoals, Rome, Florence, Venetië, Milaan en nog veel meer. Verder staat het land bekend om haar heerlijke gerechten zoals, pasta, pizza en lasagne.

Japan

Japan is een land waar traditie en moderniteit samenkomen. Het land heeft prachtige tuinen, tempels en heerlijk eten. Maar het land heeft ook hele moderne steden zoals bijvoorbeeld Tokyo waar je door een van de modernste steden in de wereld rondloopt.

Griekenland

Griekenland is een perfect vakantieland als je houdt van de strand en zee. Je kunt 2 weken naar Griekenland gaan en gemakkelijk alleen maar in de zon blijven liggen. Maar Griekenland heeft ook een hele rijke historie en cultuur die heel interessant is om te leren kennen. Verder heeft Griekenland ook een hele mooie kustlijn en talloze eilandjes die er stuk voor stuk uitzien als een paradijs.

Nieuw Zeeland

Wil jij wandelen in de fantasierijke natuur waar The Lord Of The Rings films zijn opgenomen. Dan is Nieuw-Zeeland een perfect vakantieland hiervoor. Verder heeft het land ook prachtige stranden en kun je ook gaan skiën in de bergen.

Zuid Afrika

Dit is een fantastisch land om op vakantie te gaan als je van een avontuur houdt. Je kunt het westen van het land bezoeken om meer langs steden te gaan en als je naar het oosten gaat dan kom je meer in de natuur terecht. Je kunt op safari om opzoek te gaan naar de big 5. Je kunt naar stranden gaan die aan te Atlantische oceaan liggen of naar de over het algemeen warmere Indische oceaan. Het is een fantastisch land met een rijke cultuur en adembenemende landschappen.

Emigreren

Wil jij het niet laten bij een vakantie van 2 weken, maar echt vast wonen in het buitenland? Lees dan deze blog over het emigreren naar het buitenland voor meer informatie hierover