Alles op Reis
Image default
Anders

Ontdek het plezier van bubbel voetbal!

Bij kinderfeestjes, bij vrijgezellenfeesten en natuurlijk bij activiteiten van voetbalverenigingen. Overal zie je ze, vaak in de weekenden. Mensen die bubble voetbal spelen. Bij bubbelbal of bubbelvoetbal speel je voetbal zoals je eigenlijk altijd doet, maar dan in een opblaasbare bal. Dit is de laatste jaren ontzettend in opkomst. Dat is niet zo gek als je ontdekt hoe toegankelijk, leuk en enerverend bubbelbal kan zijn. In dit blog gaan we er verder op in.

Wat is bubbel voetbal?

Bubbelvoetbal bestaat dus uit twee woorden. Bubbel en voetbal. Het concept voetbal heeft waarschijnlijk al geen uitleg meer nodig. 22 mensen rennen achter een bal aan en uiteindelijk winnen de Duitsers. De variant hierbij is dat je het in een bubbel speelt. Bij bubbelbal zit je in een opblaasbare bubbel. Deze heeft een opening in het midden waar jij met je bovenlijf in gaat. Zo hangt de bubbel over je schouders. Zo ren je rond in een bubbel waar alleen je benen onderuit steken. Nu kun je met 2 teams gaan spelen.

Wat is er zo leuk aan bubbelbal?

De lol van bubbelvoetbal zit hem voornamelijk erin dat het eigenlijk ontzettend onhandig werkt. Doordat je een grote bubbel (denk anderhalve meter dwarsdoorsnede) meedraagt, ligt je zwaartepunt heel hoog en heb je minder evenwicht. Ook kun je je armen niet gebruiken, want die zitten in de bubbel. 

Een hoogstaand potje voetbal hoef je vaak niet te verwachten, maar dat maakt het niet minder leuk. Uit ervaring blijkt dat het vooral een leuk potje elkaar omver beuken wordt, wat volledig veilig kan doordat je praktisch in bubbeltjesplastic zit ingepakt. Dit maakt bubbelvoetbal ook heel geschikt voor plekken die weinig met voetbal te maken hebben, zoals bedrijfsuitjes of een familiedag.

Het een set huren voor bubbelvoetbal is helemaal niet moeilijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven.

 

https://bubbelvoetbalsethuren.nl/