Alles op Reis
Image default
Anders

Badlaken bedrukken

Een geschenk die zowel mooi, opvallend als praktisch is, dat vraagt nogal wat creativiteit. Met een handdoek, badhanddoek of strandlaken kun je alle drie de punten afvinken. De 3 termen worden vaak door elkaar heen gebruikt maar er zit wel zeker verschil tussen de diverse handdoeken, namelijk het formaat.

Wij leggen graag uit wat de verschillende modellen zijn

  1. Een handdoek is 50×100 cm of 50×90 cm. De handdoeken worden in de badkamer gebruikt. Voor in de keuken zijn er speciale keukendoeken die anders zijn qua formaat en weving.

  2. Een badhanddoek is een maatje groter 70×140 cm. Die is dus een stuk groter en kun je ook om je heen wikkelen. Een wat luxere versie dus van de handdoek. Deze badhanddoek kun je ook gebruiken als strandlaken, maar is dan wel wat aan de kleine kant.

  3. Fitness handdoek. Een handdoek die vooral gebruikt word bij het sporten. De handdoek is 130×30 cm, lang en smal dus. Je kunt hem dus makkelijk om je nek hangen of over een apparaat leggen zodat je deze kunt afdekken of schoonmaken.

  4. Stranddhanddoek of strandlaken. Een grote handdoek van minimaal 90 cm breed en 180 cm hoog. Je kunt hier met je hele lichaam op liggen.

Al deze modellen handdoeken worden gemaakt van katoen en kunnen allemaal zeer goed vocht opnemen. Er zijn wel verschillende kwaliteiten qua katoen. Je hebt katoen van 300 gr per vierkante meter tot en met 700 gram katoen per vierkante meter. 450 gram katoen per vierkante meter is wat gebruikelijk is. Dan heb je een mooie volle handdoek.

Wij kunnen de handdoeken bedrukken of borduren met jullie eigen logo of ontwerp. Daarnaast zijn er nog mogelijkheden om handdoeken, badhanddoeken en strandlakens geheel naar eigen wens te laten weven. 

Wil je meer weten over onze collectie handdoek, badhanddoeken, fitnesshanddoeken en strandlakens kijk dan eens op onze website. Uiteraard helpen wij je graag en denken met je mee over wat het beste bij jullie zal passen, neem contact met ons op via mail info@relatiegeschenk4you.nl of bel ons 0546-433120.

https://www.relatiegeschenk4you.nl/verzorging-wellness-bedrukken/handdoeken-strandlakens-bedrukken/strandlakens-bedrukken/